Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki térségekbe beruházó Európa

NYERTESEK FIGYELMÉBE!

 

A Darányi Ignác Terv ÚMVP III. és IV. tengely nyertesei a Völgy Vidék LEADER térségben

 

DIT ÚMVP III. tengely V. kör - vidéki örökség, falufejlesztés (beadás: 2012. nov.)

DIT ÚMVP III. tengely IV. kör - mikro, turisztika (beadás: 2012. jún. és 2012. júl.)

LEADER II. kör (beadás: 2011. okt. - dec.)

DIT ÚMVP III. tengely II. kör (beadás: 2009. nov. - dec.)

LEADER I. kör (beadás: 2009. okt. - nov.)

DIT ÚMVP III. tengely I. kör (beadás: 2008 okt. - 2009. jan.)


Kötelező arculati elemek

A nyertes EMVA társfinanszírozású projektek megvalósítása során kötelező egyes arculati elemek feltüntetése. Az EMVA Társfinanszírozású Intézkedések Irányító Hatóságának erről szóló 17/2012. (VIII. 15.) közleménye letölthető formában itt található. A feltüntetendő arculati elemek leírása, mintái a Darányi Ignác Terv ÚMVP honlapjáról is letölthetők, de a Darányi Ignác Terv ÚMVP arculati kézikönyv itt is elérhető.

141/2009. (X. 5.) számú MVH közlemény a LEADER kapcsán: "A kedvezményezettnek a tájékoztatásra és nyilvánosságra vonatkozó rendelkezések értelmében, a támogatással megvalósított beruházáson és eszközein, az 1974/2006/EK rendelet VI. melléklet 3.1., valamint a 4. pontja szerinti szlogent és EU-logót, valamint az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program logóját (a továbbiakban együtt: arculati elemek) fel kell tüntetnie."

A fejlesztés típusától függő tájékoztató megoldáson (pl. különböző méretű projekttábla vagy matrica) a kötelezően feltűntetendő formai elemek a következők:

A szöveges részek a felület legalább a 25%-át kell, hogy kiadják. Betűtípus: Helvetica Condensed, Helvetica Condensed Bold, Helvetica Regular.


EMVA monitoring adatszolgáltatási kötelezettség

Az EMVA forrásait elnyert projektgazdák kötelesek monitoring adatokat szolgáltatni fejlesztésükkel összefüggésben a fenntartási ill. működtetési időszak végéig. Az adatszolgáltatás kizárólag ügyfélkapun keresztül elektronikus úton teljesíthető (azaz ügyfélkapus eléréssel rendelkező magánszemély teljesítheti meghatalmazással, vagy ha eleve ügyfélkapus eléréssel rendelkező magánszemély a projektgazda, akkor nem kell a meghatalmazás). A kötelezettség teljesítésére nyitva tartó időszak 2013-ban: 02.13. - 03.12. között. Az adatszolgáltatási kötelezettség nem vonatkozik a mikrovállalkozások létrehozása és fejlesztése jogcím 1-4., a turisztikai tevékenységek ösztönzése jogcím 2-4. és a LEADER 1-2. körében nyertesekre, tovább azokra, akiknek bármely jogcím kapcsán (falumegújítás és -fejlesztés és vidéki örökség megőrzése is) az utolsó kifizetési határozata 2012. január 1. előtt született.

FVM rendelet >>>

Aktuális MVH közlemény >>>

Meghatalmazás feltöltéséhez szükséges G946 jelszóigénylő adatlap és annak kitöltési útmutatója >>>

E-monitoring kitöltési útmutató és segédlet a monitoring elektronikus felület használatához >>>